Thursday, July 16, 2009

Salam Perkenalan..

Assalamualaikum dan selamat sejahtera..

Alhamdulillah dengan izin Allah s.w.t, dengan berkat junjungan besar Nabi Muhammad s.a.w serta Karomah dan Hikmah kedua-dua ibubapaku; dapatlah aku membina dan menyiapkan blog yang serba ringkas ini..

Blog ini baru sahaja disiapkan atas dasar untuk mencari lebih ramai kawan-kawan untuk belajar, bertukar-tukar pendapat, berkongsi cerita dan lain-lain..

Diharap agar penglibatan sulungku dalam arena blogging ini diterima umum dan diharap jika terdapat salah, silap, dan menyinggung perasaan orang lain; aku minta maaf dan sila tegur kesalahanku..

Semoga kita semua mendapat limpahan rahmat daripada Allah s.w.t
Amin..

MOHD MUIZZUDDIN BIN ZAINUDDIN

1 comments:

Aku said...

1st entry sangat berharga. aku tak delete pun 1st entry aku. still ada. aku still ingat till now, congrats, blogging... hahaha... aku saja post shoutmix yang kejam smcm bunyik... ko pun satu, dulu cakap camtu, blogging nonsense la... btw, aku involve ngan management utk saf, pesal ko asek tak datang meeting saf...? aku mintak tolong sesangat, do the best for this saf, i don wanna hear TRY, cause, aku tengok macam haram perbarisan hari tu. semangat budak om takde, macam siput... kontijen paling teruk... aku spelling bahasa melayu teruk daa... hahaha...
add aku dalam bloglist ko, aku dah siapkan link kat FS, g a add... nak jugak kat sini,
www.mariatisamat.blgospot.com
sangat rojak daa blog aku, share info, private, assignment, semua masuk sana, macam notebook aku daa. ti, share info pasal pc world, ok...? aku suka menulis, sebab tu, comment aku panjang... taklah sepanjang chedet nye entry la... tu, kalau minta beliau ringkaskan lagi, aku rasa makin bertambah entry beliau...
btw, aku rasa ada sedikit masalah kat ko nye code sini, ko nye pixels... try, adjust sikit lagi... cause, box ko semua ada masalah. ngan title2 dia... nin nasib baik aku reti nak adjust2 sikit, pat setel ngan WORDS VERIFICATION yg takpat nak reach ngan cara biasa... orait...? dah setel nanti, aku comment untuk yang lain2...

"Magical Template" designed by Blogger Buster